Programe

Activitatile continue si constante sunt de o importanta majora pentru o investitie de succes pe termen lung.

Echipele de voluntari atat din tara cat si din afara sunt totdeauna o incurajare pentru noi cat si pentru copiii cu care lucram.

Atunci cand faci aceleasi lucruri din nou si din nou, lucrurile pot deveni monotone si plictisitoare iar rezultatele nu sunt dupa asteptarile noastre. De multe ori investitia noastra in copii, tineri si adulti nu aduce rezultatele dorite. Dupa luni de consiliere, ajutor educational, spiritual, financiar observam cum multi beneficiari nu isi doresc schimbarea ci aleg sa continue in aceleasi obiceiuri care ii duc la esec. Din cauza aceasta, un mare obstacol pentru noi ca si echipa este descurajarea.

Ca si organizatie, echipele de voluntari sunt o incurajare pentru noi, deoarece simtim ca nu suntem singuri si ca sunt oameni altruisti care sunt gata oricand sa se implice in a ajuta pe cei fara oportuniti. Pentru o echipa care lucreaza zilnic cu persoane provenite din zone dezavantajate unul dintre cele mai mari obstacole este descurajarea.

Modalitati de implicare pentru voluntari:

- Activitati educationale cu copii intre 8 si 14 ani (joc si miscare, lucru manual, matematica, romana)

- Activitati in atelierul de tamplarie

- Activitati de constructie (remodelare, reconditionare)

- Organizare cam

- Mentor centru de tranzitie.

VRETI SA FITI UN PARTENER AL FUNDATIEI REGEN?  Faceti o donatie!