Programe

Activitatile continue si constante sunt de o importanta majora pentru o investitie de succes pe termen lung.

Centrul Orizontul Sperantei este un centru de tranzitie pentru baieti intre 18 si 25 de ani. Scopul nostru este de a aduce speranta in vietile tinerilor care provin din medii defavorizate si de a-i pregati pentru o viata stabila ca si adulti. Programul de pregatire din cadrul centrului Orizontul Sperantei variaza intre 6 si 12 luni.

Viziune

Tineri adulti intre 18 si 25 de ani, echipati, pregatiti si imputerniciti pentru a putea trai o viata normala si productiva in societate.

Misiune

Misiunea noastra este de a pune la dispozitia beneficiarilor un context in care fiecare tanar sa aibe acces la un mentor si la o pregatire prin cursuri personalizate in functie de nevoile fiecaruia. Cursurile de baza pe care le putem pune la dispozitie sunt: ucenicie biblica, curs de initiere in lucrul pe calculator, administrarea finantelor, cursuri vocationale si expunerea beneficiarilor la un mediu de lucru in cadrul fabricilor partener din Fagaras si imprejurimi.

Dorinta echipei Regen este de a ajuta si de a crea oportunitati pentru tineri adulti care doresc sa iasa din zona lor de confort si sa creasca din toate punctele de vedere. Grupul nostru tinta este format din persoane tinere lipsite de oportunitati care arata dorinta de dezvoltare personala si de a inveta lucruri noi.

Ce Oferim

Fundatia Regen pune la dispozitia beneficiarilor cazare, masa, cursuri, transport cat si alte necesitati fara nici un cost pentru primele 3 luni din program. Mediul din cadrul centrului Orizontul Sperantei este un mediu bazat pe valori moral-crestine.

VRETI SA FITI UN PARTENER AL FUNDATIEI REGEN?  Faceti o donatie!