Programe

Activitatile continue si constante sunt de o importanta majora pentru o investitie de succes pe termen lung.

Toti avem nevoia de a socializa unii cu altii. Toti avem nevoia de a trai intr-o comunitate. Cand esti un copil sau un adolescent, comunitatea joaca un rol si mai important. Cluburile pentru teme sunt organizate in trei locatii diferite prin care oferim copiilor participanti ajutor educational.

Dorinta noastra este de a oferi un loc, o comunitate in care copiii sa se simta in siguranta, incurajati si inconjurati cu dragoste. Toate acestea sunt organizate sub forma unor grupuri de intalniri, in fiecare locatie unde fundatia Regen activeaza.

Programul Cluburi pentru Teme ofera ajutor academic pentru copii cu varsta cuprinsa intre 8 si 15 ani, in trei locatii diferite. Programul CPT este condus de unul dintre managerii de proiect din cadrul organizatiei si cu ajutorul unui grup de voluntari. Una dintre provocarile mari de care ne-am lovit in ultimii ani este discrepanta educationala dintre elevii participanti. Chiar daca copiii sunt la acelasi nivel de varsta, din punct de vedere educational exista diferente majore intre ei din punct de vedere educational. Unii dintre copii sunt in clasa a 5-a si inca nu stiu sa scrie si sa citeasca bine. Altii nu cunosc tabla inmultirii. Viziunea noastra pentru acest program este de a acorda ajutor educational acestor copii dar si mai mult de a-i expune la istorisiri crestine (Biblice) cu speranta de a vedea vieti regenerate si bazate pe valori care aduc o schimbare autentica in viata.

In cadrul programului Cluburi pentru Teme (CPT) folosim un sistem de rasplatire a elevilor participanti. De fiecare data cand un copil participa la unul din CPT, el poate sa primeasca trei stampile, care sunt obtinute pentru comportament bun, performanta educationala si prezenta. Odata pe luna, avem activitatea pe care o numim „Magazinul”. Fiecare copil poate sa isi foloseasca stampilele acumulate pentru a „cumpara” diverse lucruri puse la dispozitie de noi. Copiii au optiune sa foloseasca stampilele sau sa le pastreze pentru a le folosi la urmatorul magazin.

O alta rasplata pe care o oferim ca si parte din sistemul nostru de rasplatire a copiilor este un premiu special oferit la atingerea pragului de 50 de stampile. Premiul special poate fi o excursie la o gradina zoologica, la un muzeu, intr-un oras ne mai vizitat pana atunci sau o excursie la pizza.

Locatiile „Cluburilor pentru teme”

Toarcla (Marti), 10-15 children
Mandra (Miercuri), 15-20 children & teenagers
Combinat (Vineri), 20-30 children

VRETI SA FITI UN PARTENER AL FUNDATIEI REGEN?  Faceti o donatie!